Medarbejdere

Marie Rasmussen
Marie RasmussenPædagog
Født 1973. Socialpædagog, systemisk narrativ terapeut samt NLP Coach

Jeg er vokset op med en mor med en bipolar lidelse, utallige indlæggelser og et alkoholforbrug, der så absolut oversteg rødvinsglasset til middagen. Usikkerheden og svigt, var det sikre og genkendelige. Har været anbragt af to omgange, kostskole og efterfølgende opholdsted.

Har mangeårig erfaring med anbragte unge, dels på døgninstitution og i egen bolig/efterværn. Været faglig leder indenfor unge området i kommunalt regi.

Er selvstændig §54 støtteperson for forældre med anbragte børn.

Bor på Djursland. Har en datter der er flyttet hjemmefra og godt på vej i livet.

Ansat i Baglandet 1-5-2018

Maries mail: marie@baglandet.org

Mette Marie
Mette MarieTimelønnet ansat
Vores helt igennem fantastiske vikar og netop uddannet socialrågiver. Mette Marie er at finde i vores ungegruppe om tirsdagen kl. 15:00-21:00 og derudover ved behov.
Tone Jermiin Moll
Tone Jermiin MollPædagog
Født 1981. Socialpædagog, narrativ familieterapeut, AKT vejleder samt sorggruppeleder.

Jeg er opvokset i Nordjylland med mine forældre, biologiske lillesøster og 7 plejebørn. Mine forældre havde et socialpædagogisk opholdssted hvor vi boede alle sammen.

Jeg mistede min mor i ‘96 og far i ‘99 af blodpropper og har derfor i en ung alder stået på egne ben i den store verden. Sorg og kriser er noget jeg har haft inde på livet af flere omgange, både privat og fagligt.

Har mange års erfaring fra døgninstitutioner og opholdssteder. Udover dette har jeg arbejdet i folkeskole med fokus på børn med behov for ekstra støtte. Fx anbragte og børn med diagnoser mm.

Jeg bor på Djursland med min mand og vores tre børn.

Ansat i Baglandet 1-5-2022

Tones mail: tone@baglandet.org

Hans
HansKøkkenansvarlig
Er 49 år og født i en lille by – Hammelev i sønderjylland. Min barndom var på min fars generationsgård. Grundet mine forældres skilsmisse og min mors sygdom, blev jeg i en periode anbragt på en kostskole.
Som helt ung, blev jeg uddannet butiks slagter med pølsemageri som speciale. Som voksen bleve jeg ramt af PTSD og blev omskolet til ungdoms pædagog med misbrug som speciale. Af forskellige årsager fik jeg tilkendt førtidspension og har nu overskuddet til at arbejde lidt.
Jeg er ansat 8 timer pr. uge her i Baglandet, hvor jeg kan bruge begge mine uddannelser og er glad for at være.