Kære alle fra Baglandet

Jeg hedder Mitja Kobberup og er Baglandets nye leder i Aarhus. Jeg kommer fra en stilling som Lektor på Socialrådgiveruddannelsen ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Vejle og har tidligere arbejdet indenfor både myndighedsområdet og forebyggende arbejde med familie, børn og unge.

Sammen med min mand og vores tre døtre, på 5, 12 og 17 år, bor jeg ved Horsens. Jeg elsker at være aktiv i naturen, hvor jeg bl.a. vandre gode ture, cykler eller windsurfer. Jeg er et glad og positivt menneske, der sætter stor pris på det gode samvær og samarbejde.

Jeg er uddannet socialrådgiver og kandidat i socialt arbejde og har ligeledes en supervisoruddannelse.

Glæder mig rigtig meget til 1. februar og til at møde jer alle.

Bedste hilsner og glædelig december,

Mitja A