Hej 🙂

Vi er to journalister, der arbejder for produktionsselskabet Bermuda Production. Vi har for nyligt lavet TV2-serien ”Fanget i et farligt forhold” om vold mod kvinder.

Den kan ses her: https://play.tv2.dk/programmer/dokumentar/serier/fanget-i-et-farligt-forhold/volden-stopper-aldrig-247067

Nu er vi i gang med researchen til en ny tv-dokumentar-serie om forældre, der er voldelige over for deres egne børn. De nyeste tal viser, at helt op mod hvert femte barn udsættes for hårdhændet opdragelse eller vold – enten fysisk eller psykisk eller begge dele – fra deres far eller mor eller begge. Hvordan og hvorfor er nogle forældre voldelige? Hvor går grænsen mellem ”opdragelse” og ”psykisk vold”? Hvordan påvirker det børnene nu og på sigt? Hvordan kommer vi problemet til livs? Det er nogle af de spørgsmål, vi gerne vil undersøge. For at blive klogere på emnet – men selvfølgelig også for at på sigt at finde mødre, fædre og børn, der vil medvirke i dokumentaren – vil vi gerne i kontakt med dig, hvis du selv er blevet slået som barn, hvis du har mindre søskende, der lever med vold i dag, hvis du nu har barn/børn, der er blevet eller bliver udsat for vold fra den anden forælders side eller hvis du på anden måde har input til emnet. Vi kigger både på fysisk og psykisk vold. Du kan stole på, at vores dialog som udgangspunkt forbliver 100 % fortrolig og anonym, indtil du eventuelt beslutter dig for at ville fortælle om dine oplevelser offentligt. Selv om du kun vil tale til baggrund, vil vi stadig meget gerne høre fra dig. Projektet er støttet af Det Danske Filminstitut.

Lidt om os: Vi har tilsammen lavet undersøgende dokumentarer til TV2 og DR i mange år. Mange af dem har involveret hovedpersoner, der er skrøbelige og på et sårbart sted i deres liv. Senest har vi lavet serien ”Fanget i et farligt forhold” om kvinder, der har haft en voldelige mand/kæreste til TV2 og ”Emilie Meng- en efterforskning går galt” til DR.

Du kan kontakte os på mail: sofo@bermudaproduction.com eller gade@bermudaproduction.com.

I mailen må du meget gerne skrive et par ord omkring din historie og oplevelser.

Mvh. Thomas Gade og Sofie Foulane

Journalist og tilrettelæggere, Produktionsselskabet Bermuda